Aanmelden intakedocument VRKI 2.0

Probeer gratis het digitale intakedocument VRKI 2.0. Het document is een startpunt om de wensen van uw klant in kaart te brengen en om de risicoklasse met de daarbij behorende maatregelen te bepalen.

 

Direct aanmelden

 

image

Ons team heeft met behulp van de rapportagetool Beonder Forms het intakedocument VRKI 2.0 gedigitaliseerd, hier kunt u als professional kosteloos gebruik van maken! De applicatie is toegankelijk via uw webbrowser. Dit betekent dat u verder geen software hoeft te downloaden op uw PC, smartphone of tablet. Laat hieronder uw gegevens achter, dan versturen wij per e-mail zo snel mogelijk een inlogcode.

Bekijk meer informatie over het intakeformulier, SLC en Beonder Forms. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons supportteam.


Gratis aanmelden intakeformulier VRKI 2.0

Uw eigen gegevens:

Om een opdracht aan te kunnen maken binnen ons systeem hebben we de volgende gegevens nodig van de aanvrager/risicodrager (deze gegevens worden niet door ons bewaard).

Na Verzenden ontvangt u per e-mail een bevestiging. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met info@smartlosscontrol.com.

*Privacyverklaring