Over SLC

Smart Loss Control voert onafhankelijke risico-inspecties uit en geeft preventie-advies op maat. Door onze achtergrond in de verzekeringsbranche hebben we een ruime kennis van brandveiligheid, inbraakpreventie, wettelijke aansprakelijkheid, bedrijfsschade, machinebreuk en bedrijfscontinuïteit. Tot onze opdrachtgevers behoren verzekeraars, assurantiemakelaars, maar ook grote en kleine bedrijven die willen werken aan een hogere kwaliteit.

Achtergrond

Smart Loss Control is als onderdeel van Beonder opgericht door Herman Klein Velderman. Na de studie Chemische Technologie aan de Universiteit Twente begon Herman zijn loopbaan als kwaliteitsmanager bij een groot productiebedrijf. Om het werk beter en efficiënter uit te kunnen voeren, ontwikkelde Herman een digitaal systeem voor het vastleggen van risico’s. Na zijn periode als kwaliteitsmanager ging Herman aan de slag bij een toonaangevende verzekeraar binnen Europa. Hier voerde hij jarenlang risico-inspecties uit bij bedrijven in uiteenlopende branches. Ook in deze periode zocht Herman naar nieuwe methodes om zijn werk efficiënter in te kunnen richten. De passie voor en het optimaliseren van controleprocessen groeide steeds verder, waardoor andere organisaties in toenemende mate een beroep deden op onze expertise. Hieruit is Smart Loss Control ontstaan, een onafhankelijke partij die inspecties uitvoert en advies geeft op het gebied van schadepreventie.

Aanvragen

Smart Loss Control helpt u graag bij het in kaart brengen van risico’s. U kunt kiezen uit meerdere inspecties waarbij we brand, aansprakelijkheid en aanverwante risico’s inventariseren.

Contactformulier