Tarieven

De duur van een risico-inspectie en het vastleggen van de gegevens op locatie is afhankelijk van de omvang van het bedrijf. Over het algemeen geldt dat het uitvoeren van de inspectie en het opstellen van de rapportage binnen één of twee dagdelen past. We bespreken altijd van te voren hoeveel dagdelen de inspectie in beslag neemt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zie onderstaand overzicht met tarieven:

Eén dagdeel

€ 360,- (excl.)

Twee dagdelen

€ 715,- (excl.)

Reiskosten

Alle tarieven zijn binnen Nederland inclusief reistijd (maximaal twee uur).

Welke service kunt u verwachten?

Voor iedere inspectie geldt dat het inplannen, uitvoeren en evalueren is inbegrepen. Na afloop van de inspectie ontvangt u op locatie het uitgebreide risicorapport met preventiemaatregelen. U kiest zelf in welk bestandsformaat u het rapport ontvangt. Om een betere indicatie te geven over de duur en het tarief van een risicoinspectie, geven we hieronder een aantal praktijkvoorbeelden:

  • Hotel met 50 kamers, in opdracht van een verzekeraar, beoordeling brandrisico’s en uitgebreide gevaren. Eén Dagdeel: 360 euro.
  • Machinefabriek, 3 gebouwen, 50 medewerkers, in opdracht van makelaar, beoordeling brand en uitgebreide gevaren. Twee Dagdelen 715 euro.
  • Autogarage, 1 gebouw, 8 medewerkers, in opdracht van financier. 1 dagdeel 360 euro.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave.

Consultancy

Wilt u op basis van een analyse ondersteuning krijgen bij de uitvoering van het verbeterplan? Dat kan tegen een vergoeding van € 140,- per uur.

Aanvragen

Smart Loss Control helpt u graag bij het in kaart brengen van risico’s. U kunt kiezen uit meerdere inspecties waarbij we brand, aansprakelijkheid en aanverwante risico’s inventariseren.

Contactformulier